Geçmiş olsun Türkiye'm, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep,Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis başta olmak üzere depremi yaşayan Türkiye;mize ne kadar üzgün olduğumuzu söylemek isteriz. Sağlık ekiplerimizin bir kısmı oralarda değişik hastanelerde yardıma gitti. Bizler de burada depremzeden yaralı kurtulanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Tanrıdan rahmet, yaralananlara şifa dileriz. Göçük altında kalanların biran önce çıkarııp sağlıklarına kavuşmalrını diliyoruz.

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep,Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis başta olmak üzere depremi yaşayan Türkiye;mize ne kadar üzgün olduğumuzu söylemek isteriz. Sağlık ekiplerimizin bir kısmı oralarda değişik hastanelerde yardıma gitti. Bizler de burada depremzeden yaralı kurtulanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

Depremde hayatını kaybedenlere Tanrıdan rahmet, yaralananlara şifa dileriz. Göçük altında kalanların biran önce çıkarııp sağlıklarına kavuşmalrını diliyoruz. 

LookUs & Online Makale