Dudak Damak Yarıkları Derneği Olgu Paylaşım Toplantısı II

Değerli Meslektaşlarımız,

Dudak Damak Yarıkları Derneği'nin  02 Şubat 2018 Tarihinde Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı evsahipliği’nde düzenleyeceği Olgu Paylaşım Toplantısı’nda farklı disiplinler olarak, vaka sunumlarımızla birbirimizle bilgi paylaşmayı  amaçlıyoruz. Bu amaçla, aşağıdaki programımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Program:

10:00-10:30 Prof.Dr. Figen Özgür - Dudak Damak Yarıklarında Nörolojik ve Kardiyolojik Sorunlar

10:30-12:00 Zor Vakalar

Programımızın II.kısmını oluşturan Zor Vakalar'da yine ilk Olgu Paylaşımı Toplantısında olduğu gibi karşılaştığımız vakaları; özellikle, "Protrüde premaksillaları olan hastalarda yaşanan zorluklar, tedavi seçenekleri olmak üzere üstesinden gelmekte zorluk çekilen tüm olgularımızı 
1.    Tedavisi tamamlanmış veya 
2.    Tedavisi planlama aşamasında olan vakalarınızı farklı disiplinlerden uzmanlar ile paylaşarak,  farklı tedavi yaklaşımların görüşülmesi ve fikir alışverişinde bulunulması için bekliyoruz.

Programı en etkin şekilde planlayabilmek için paylaşmayı düşündüğünüz vaka bilgilerini (yaş, tedavi bitmiş/devam eden/planlama aşamasında, Klinik:Plastik cerrahi/ortodonti/dil ve konuşma terapisi/…) 29 Ocak 2018 tarihine kadar ddydernegi@gmail.com adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan toplantımıza, Dudak Damak Yarıklarına gönül veren, ilgi duyan tüm meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz davetlidir.

Dudak Damak Yarıkları Derneği
Yönetim Kurulu

Olgu Paylaşım Toplantısı II
LookUs & Online Makale